Patroner.se – Experterna på bläckpatroner och lasertoner!

Vad gör patroner.se unika

Jo, De är experter på skrivartillbehör och har sålt det på nätet sedan 1996. Patroner.se har ett fullsortiment på bläckpatroner, lasertoner, toner till skrivare, färgp atroner, faxar och kopiatorer och fotopapper och vi kan verkligen det vi säljer.

Fråga dem nästa gång du ska köpa ny skrivare så får du en som passar dig med rimliga utskriftskostnader.  Vårtproduktsortiment. Vi har ett brett utbud av original och kompatibla bläckpatroner till alla stora märken som HP, Epson,Canon, Brother, Samsung, Dell, Lexmark och andra. Vi har samma breda sortiment av toner (tonerkassetter) för laserskrivare.  Låga priser.

Du kommer uppskatta deras låga priser oavsett om du köper för att skriva ut era familjefoton eller dokument på kontoret. Vi köper in stora volymer för att säkerställa lägsta pris. Nykundserbjudande. För endast 1 kr så erbjuder vi billiga bläckpatroner till de flesta Brother, Canon och Epson skrivare.

Om din skrivare inte finns med så erbjuder vi istället fotopapper för en krona.  Snabba leveranser - beställ idag, i brevlådan i morgon!

Om du beställer innan kl 18 så har du dina varor dagen efter, även om du beställer på helgen (innan kl 12.00 på söndagen) så har du dina bläckpatroner i brevlådan redan på måndagen!  
Alla leveranser skickas av kvalitetsskäl med Posten. Första klassens kundservice. Även om du söker efter bläck eller toner till din skrivare, behöver teknisk assistans eller leta efter det bästa erbjudandet så finns De där för hjälp.
Ring eller e-posta dem så blir De glada att kunna hjälpa er.  

Trygghet.
På Patroner.se är De stolta över att veta att De endast säljer de bästa bläckpatroner och toner som finns.
De testar regelbundet deras bläckpatroner och lasertoner för att säkerställa kvaliteten. Skulle det ändå bli något fel så är det fri returrätt på produkterna.